Tüketici Ödülü Zambak Yayınlarına

Konu 'Güncel Haberler' bölümünde Moderatör Güleda tarafından paylaşıldı.

1. Moderatör Güleda

Moderatör Güleda Özel Üye Özel Üye

10 Ocak 2009

Zambak yayınları Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından, üye tüketiciler arasında yayıncılık sektöründe “markaya ilgi” derecesini araştırdı ve kalite açısından, beğeni derecesini ölçtürdü ve en çok beğenilen ve tercih edilen markalardan birisinin Zambak yayınları tescillendi. Bu kapsam’da Zambak yayınları 15 mart Salı günü 2011 Dünya Tüketiciler günü tüketicilere saygılı firmalar kapsamında TTDK tarafından “ Altın Marka” ödülü aldı. “Gerekçeli Ödül sertifikası” ödül töreni düzenlendi. Ödül töreni çok sayıda tüketici, hakem heyeti üyesi, tüketici koruma mensupları ve resmi yetkililer önünde takdim edildi. Zambak yayınları tarafından ödülü kurumsal iletişim müdürü Selahattin Özşen aldı. “Altın marka” ödülü alan Özşen yaptığı açıklamada “Eğitim yayıncılığının lider markası olan Zambak yayınları, okul yayıncılında okul öncesinden, lise son sınıfa kadar tüm yardımcı kitaplar üretilmektedir. Öğretmen ve öğrencilerin büyük beğenini kazanan Zambak yayınları tüketicilerin verdiği bu güven ve desteklerle aldığı gücü daha da ileriye götürmek için büyük gayret göstereceğiz” dedi.