Eminem: “İnsanlar sürekli konuşur, eleştirir, hakaret eder. Senin yapman gereken, onlara bakıp konuşan hayvan görmenin keyfini çıkarmak.” Rihanna:''İnsanların beni tanımadan hakkımda konuşmalarından nefret ediyorum.'' Niall Horan:''Ben iyi,uslu,ve kibar bir çocuğum. Lanet olası şirinleri gösterin artık!' Taylor Swift:''Hayranlarımı sevdiğimi söylemekten hiçbir zaman sıkılmayacağım.''
Miley Cyrus:''Gereksiz kişiler yüzünden kendini üzme,geçmişini bir toz gibi yut ve geleceğe bak.'' Kristen Stewart:"Bence birlikte olduğunuz erkeğin kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi,istikrarlı ve güçlü olması çok önemli." Taylor Swift:"Kimseyi üzmeye hakkınız yok." Demi Lovato: "Bana şişmansın dediklerinde sadece gülümsüyorum, ama aynaya her baktığımda ağladığımı bilmiyorlar.''
Demi Lovato:''Aşkım tıpkı bir yıldız gibi,beni her zaman göremezsin ama hep orada olduğumu bilirsin.'' Eminem:"Yemin ederim ki müziğin en iyisi olacağım. Şimdi ve daima." Jade Thirlwall:"Güzellik sadece bir kelimedir." Nicki Minaj:"Kendi tarzımı yarattım ve bundan gurur duyuyorum."
Niall Horan:"Aşık olmak yemek yemek gibidir. Muhteşemdir." Lady Gaga:"Lisedeki kızlar benim tuhaf ve ***** olduğumu düşünürdü. Hey kızlar! İmza ister misiniz?" Miley Cyrus:"Müzik ve kitap olmasaydı sanırım yaşayamazdım." Rihanna:"Aşk çok güzel ve lanet bir şey."
Nicki Minaj: ''Sev yada nefret et, ben buyum. Kimsem o'yum.'' Selena Gomez:"Bir gün ölürsem, yinede hep hatırlanmak isterim." Demi Lovato:"Kimse üzülmeyi hak etmez." Harry Styles:"Kimse iki gözlü kızlar kadar seksi olamaz!" Dakota Fanning:"Aşık olmak ile acı çekmek aynı şeydir."
Barbara Palvin:"İlkokul normaldir, ortaokul ve üniversitede, ama lise unutulmaz." Rihanna:"Tüm hayranlarımla tanışmak ve hepsine sarılmak isterdim." Miley Cyrus;"Gereksiz kişiler yüzünden hayatının kaymasına izin verme!" Rihanna:''Bir gülümseme,her şeyi değiştirebilir.'' Miley Cyrus:"Hristiyan, Müslüman, Yahudi, beyaz, siyah, eşcinsel, zayıf, kilolu...Ne olursa olsun herkes insandır." Katy Perry:"Annem tüm çocukluğumu elimden aldı. Ama yinede o her zaman benim her şeyim." Rihanna;"Kimse senin göz yaşın kadar değerli değil." Selena Gomez:"Aşk güzellik ile sınırlı değil."
Miley Cyrus:"Olduğun yerde durarak farklı yerlere gitmenin tek yolu müziktir." Taylor Swift:"Bana göre aşk korkusuzdur." Taylor Swift:"İnsanlar beni tanımadan eleştiriyorlar. Bu halleri çok acınası." Demi Lovato:"Türkiye güzel bir ülke, tarih derslerinde ilgimi çekiyordu." Lana Del Rey:"Ön yargılı insanları sevmiyorum. Kilolu insanlar şirin, her kız güzel, her erkek yakışıklıdır." Elle Fanning:"Ben matematik değilim, benden nefret etmeyin."
Logan Lerman:"Sadece gülümsemesi ile sizi mutlu edebilen kişiyi asla kaybetmeyin." Demi Lovato:''Mutluluk 3 şeyden oluşur; birini sevmek, iş ve temiz bir inanç.'' Hyuna:"Diğer küçük kızlar balerin veya doktor olmak isterken ben vampir olmak istiyordum." Lady Gaga:"Ben her zaman ünlüydüm, sadece henüz kimse bilmiyordu." Katy Perry:"Müslüman ülkelere karşı bir kinim yok. Kimseyi dinine göre yargılamam." Niall Horan:"Kızları cinsel organım için kullanmıyorum." Nicki Minaj"Benim de bir kalbim var.Unutmayın." Adele:"Kimse kimseden üstün değil. Sadece bazıları beynini kullanamıyor."
Marilyn Manson:"Lanet olası okullar sadece gençleri sıkıyor. Bir şey öğrenmelerine yardımcı olmuyor." Katy Perry:"Kimse hakaret ve aşağılanmayı hak etmez." Demi Lovato:"Bileğimi keserken canım acımıştı ama sevdiğim çocuğun bana çirkin dediğindeki kadar değil." Miley Cyrus:"Tüm dünyanın tek ortak noktası aşk." Harry :"Niall'ı sevmeyen kızlar, nasıl erkek seçeceklerini bilmeyen kızlar."
Miley Cyrus:"Negatif bir zihin ile pozitif bir yaşam süremezsiniz." Demi Lovato:"Hayatım boyunca Barbie gibi görünmeye çalıştım. Ama ne oldu biliyor musunuz? Ben o değilim. Ondan daha iyiyim." Rihanna:"Michael Jackson'ın sesini tekrar canlı dinlemek için neler vermezdim." Britney Spears :"Bu dünyada bir yerde, gerçek bir aşk olduğuna sanırım hepimiz inanıyoruz." Nicki Minaj: "Kadınlar ağladığında onların sadece üzgün olduğunu düşünürsün. Oysa gözyaşı nefretin simgesidir."