workbook 11 sınıf 3 ve 4 unıt cevapları

Konu 'İngilizce 11. Sınıf' bölümünde zehra_144758 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zehra_144758

    zehra_144758 Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2008
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0

    yaa arkadaslar bana acil ingilizce workbook 3 ve 4. ünitelri cevapları lazım yardımcı olabilirmisiniz
    alottin bunu beğendi.
  2. ecm_bal

    ecm_bal Özel Üye Özel Üye

    Katılım:
    25 Mart 2008
    Mesajlar:
    683
    Beğenileri:
    372
    Ödül Puanları:
    63
    ben 11 değilim kitap yok ama buraya yazarsan yaparım...
  3. zehra_144758

    zehra_144758 Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2008
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    ingilizce sorular

    READ THE TEXTBELOW AND DECİDE WHİCH ANSWER a, b, c, d BEST FİTS EACH SPACE


    Fethiye is an ideal holiday detination for those who want yo escape from the big cities. The town lies on a beautiful(1).... in southwestern Turkey. If you are a lover of both culture and history, Fethiye is the right place. The(2)....... of the ancient past can be seen everywhere in Fethiye. There are lots of things to do in this lovely place. You can(3).... a day in one of the many lovely coves, explore the gulf by boat, discover one of the ancient cities of the(4)...... or just swim in the famous Dead Sea lagoon, where there are hotels , shops and different(5)...... facilities. To enjoy the breathtaking(6).... oyu must go trekking on Turkey's longest hiking(7)...... in Lycia. Fethiye is beautiful at every time of the year. You can explore(8).... cities, icy waterfalls, blue sea and(9)..... mountains as well as just enjoy the sun and the sea.


    1) a) whirpool b) ısland c) cove d) gulf

    2) a) Debris b) Ashes c) Remains d) Left-overs

    3) a) spend b)waste c) consume d) pass

    4) a) field b) regon c) zone d) border

    5) a) relaxation b) fun c) hobby d) recreation

    6) a) scenery b) vision c) sight d) viewing

    7) a) road b) route c) direction d) runway

    8) a) historical b) antiquity c) ancient d) old

    9) a) wild b) fierce c) primitive d)violent

    sorular bunlar yardımcı olursanız sevinirim
  4. kara_ozmo

    kara_ozmo Üye

    Katılım:
    27 Eylül 2008
    Mesajlar:
    84
    Beğenileri:
    93
    Ödül Puanları:
    6
    Buyur arkadaşım ... ;)

    Ünite 3'ün cevabı ;

    Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...




    Fethiye metninin şıkları
    0.c
    1.d
    2.c
    3.a
    4.b
    5.d
    6.a
    7.b
    8.c
    9.a


    Başarılar...;)
    ibo_61_gs bunu beğendi.
  5. kara_ozmo

    kara_ozmo Üye

    Katılım:
    27 Eylül 2008
    Mesajlar:
    84
    Beğenileri:
    93
    Ödül Puanları:
    6
  6. zehra_144758

    zehra_144758 Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2008
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    tesekkür ettim çok sağol bütün derslerim 5 ingilizce 3 onuda 5 yapmam gerekti yardımların için cok sağol
  7. summer_girl

    summer_girl Üye

    Katılım:
    9 Kasım 2008
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    çok sağol yardımın için
  8. diş hekimi

    diş hekimi Üye

    Katılım:
    5 Mart 2009
    Mesajlar:
    1
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    çok acele workbooktan sayfa 20_21_22 sayfalarının cevapları gerekiyor
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş